Turskeserija.com

Turske Serija TV – Turke Serija Online

Crno Srce 4 Epizoda Sa Prevodom

Crno Srce serija

Black Heart, Crno srce, Crno Srce 4 epizoda online, Crno Srce 4 epizoda serija, Crno srce turska serija, Nove turske serije Crno Srce 4 epizoda, Siyah Kalp 4 epizoda, Siyah Kalp online 4 epizode, Crno Srce 4 epizoda sa prevodom Televizijska serija, Crno Srce 4 epizoda Turska televizijska serija,

Sumru je dugo vjerovala da može držati Nou i Melek na distanci. U njezinoj je glavi blizancima bilo bolje da su daleko od nje, njihovi životi netaknuti emocionalnim komplikacijama za koje se bojala da će nastati ako ostanu preblizu. Turske serije, Crno Srce Turske serije 3 epizoda epizode online, Turske serije online, Turske serije online epizode.

Ali kad ih je vidjela kako stoje pred njom – Melekin odlučan pogled koji se susreo s njezinim i Noahova tiha, ali nepopustljiva prisutnost pored njegove sestre – Sumru je bila zatečena. Na trenutak je ostala bez riječi. Sučeljavanje koje je godinama izbjegavala konačno je došlo, a ona nije bila spremna na intenzitet emocija koje je pobudio.

Pogled na njezinu djecu zajedno, tako ujedinjenu u svojoj odlučnosti, poslao je val panike kroz Sumru. Nisu bili ovdje u povremenom posjetu. Bili su ovdje zbog nečeg više, nečega s čime se nije bila spremna suočiti. Kao njihova majka, dugo je zanemarivala svoje obveze, misleći da im možda ne treba ili da im nije u stanju dati ono što zaslužuju.

Crno srce/Siyah Kalp sve epizode Ovdje »

Za Sumru je ta spoznaja bila uznemirujuća i u njezinu su umu odmah počela zvoniti zvona opasnosti. Bojala se što bi to ponovno okupljanje moglo značiti, što bi moglo zahtijevati od nje. Duboko u sebi znala je da se više ne može skrivati ​​od svoje prošlosti, ali ju je užasavala mogućnost da se s njom izravno suoči.

U međuvremenu, Sevilay se našla zarobljena u drugačijoj vrsti nemira. Cihanovo odobrenje bračne ponude dovelo ju je u nemoguću situaciju. Unatoč njezinim opetovanim pokušajima da objasni da ne voli Cihana, činilo se da su njezine riječi naišle na gluhe uši.

Prava prepreka ipak je bio Hikmet. Već je napravio planove sa Sametom, zapečativši Sevilayinu budućnost bez njezina pristanka. Za njega je ovaj brak bio strateški potez, dogovor koji je pogodovao statusu obitelji. Hikmeta nisu zanimali Sevilayevi prigovori; nikad nije bio od onih koji su uzimali u obzir emocije kada su u pitanju obiteljske stvari.

Ono što mu je bilo važno bilo je zadržati moć i utjecaj, a ovaj je brak savršeno odgovarao njegovim ambicijama. Sevilay se osjećala nemoćnom pod njegovom kontrolom, a glas joj je bio prigušen težinom tradicije i očekivanja.

Cihan, iako svjestan Sevilayeve nevoljkosti, bio je vezan svojom odanošću svom ocu. Znao je da ona ne želi ovaj brak. Vidio je to u njezinim očima, u načinu na koji je oklijevala kad god bi se pokrenula ta tema. Nije mogao zaboraviti trenutak kada je prvi put sreo Melek.

Bilo je nešto u vezi s njom, iskra, neporeciva povezanost koja je ostala s njim od tada. Ali nije si mogao dopustiti da razmišlja o tome. Očekivanja obitelji su ga previše opterećivala i nije imao mjesta za osobne želje u životu koji je diktirala dužnost.

Dok je Sevilay pokušavala pronaći izlaz iz predstojećeg braka, Noah i Melek bili su odlučni u svojoj misiji. Bili su odlučni natjerati Sumru da se suoči sa svojom prošlošću i vrati dug za koji su vjerovali da im duguje.

Dok su Noah i Melek težili ovoj ljubavi, našli su se bliže istini o svom odnosu sa Sumru. Jednom su mislili da mogu ostati ravnodušni, da je njihova potraga samo stvar principa. Unatoč svim godinama razdvojenosti i boli, veza između majke i djece još uvijek je bila tu, krhka, ali netaknuta, čekajući da se popravi.

I tako, kako je mreža obiteljske dinamike postajala sve zamršenija, svaki se lik našao na raskrižju. Sumru, suočena s odlučnošću blizanaca, više nije mogla bježati od svoje prošlosti. Sevilay, zarobljena brakom koji nije željela, morala je pronaći način da povrati svoju agenciju. Svatko od njih stajao je na rubu promjene, a sa svakim korakom naprijed mogućnost transformacije bila je sve jača.

Glumci: Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine), Işıl Yücesoy (Nihayet), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *