Turskeserija.com

Turske Serija TV – Turke Serija Online

Crno Srce 1 Epizoda Sa Prevodom

Crno Srce serija

Black Heart, Crno srce, Crno Srce 1 Epizoda online, Crno Srce 1 Epizoda serija, Crno srce turska serija, Nove turske serije Crno Srce 1 Epizoda, Siyah Kalp 1 Epizoda, Siyah Kalp online 1 epizode, Crno Srce 1 epizoda sa prevodom Televizijska serija, Crno Srce 1 Epizoda Turska televizijska serija, Turske serije, Crno Srce Turske serije 1 Epizoda epizode online, Turske serije online, Turske serije online epizode.

Noa i Melek proveli su cijeli život nesvjesni pravog identiteta svoje majke, odsutnost koja je oblikovala njihovo postojanje na načine koje nisu mogli u potpunosti razumjeti. Godinama su se pitali o ženi koja im je dala život, ali netragom nestala ostavivši ih drugima na brigu.

Misterij koji ju je okruživao ostao je bolna, neizgovorena sjena u njihovim životima. Međutim, ništa ih nije moglo pripremiti za surovu stvarnost otkrivanja istine tijekom jednog od najmračnijih razdoblja s kojima su se ikada suočili.

Crno srce/Siyah Kalp sve epizode Ovdje »

Otkriće je došlo poput oluje, iznenadno i burno, razbivši krhku normalnost koju su uspjeli izgraditi godinama. Identitet njihove majke, dugo skrivan od njih, konačno je otkriven, ali umjesto odgovora za kojima su oduvijek čeznuli, donio je samo bijes, zbunjenost i duboki osjećaj izdaje.

Noa, koja je oduvijek bila pragmatičnija od njih dvoje, borila se sa svojim emocijama, osjećajući se rastrzana između želje da se suoči s prošlošću i želje da je u potpunosti zaboravi. Melek je, s druge strane, izjedao njezin bijes, bijesna i na njihovu majku jer ih je napustila i na svijet jer im je tako dugo skrivala istinu.

Ne mogavši ​​podnijeti težinu ovog otkrića, blizanci su donijeli drastičnu odluku. Ostavili su iza sebe sve što su ikada poznavali, poznata lica, mjesta koja su zvali domom i ostatke života koji su izgradili za sebe. Kapadokija, sa svojim drevnim krajolicima i eteričnom ljepotom, činila se kao savršen bijeg.

U međuvremenu je Cihan, najstariji sin Sameta Šansalana iz prvog braka, stigao u Kapadokiju pod sasvim drugačijim okolnostima. Došao je s jednostavnom namjerom da posjeti svoju obitelj, posjet za koji je očekivao da će biti kratak i bez događaja. Međutim, Kapadokija, sa svojom mrežom skrivenih motiva i tajnovitom obiteljskom dinamikom, imala je druge planove za njega.

Cihanov polubrat, Esato, kiptio je od ljubomore zbog mogućnosti Cihanova produženog boravka. Uvijek se osjećao zasjenjenim svojim starijim bratom i sestrom, a ideja da Cihan ostane u Kapadokiji samo je potaknula njegovu nesigurnost. Esato je izborio svoje mjesto u obitelji, ali Cihanova je prisutnost prijetila da poremeti osjetljivu ravnotežu koju je toliko naporno radio da održi.

Sudbina je htjela da se putevi Noe i Melek, koji su došli u Kapadokiju suočiti s duhovima svoje prošlosti, sudare s onima Cihana i Sevilaya. Njihovi su se životi, iako naizgled nepovezani, isprepleli na načine koje nitko od njih nije mogao predvidjeti. Blizanci, obuzeti svojom misijom da pronađu svoju majku, naleteli su na mrežu obiteljskih tajni i skrivenih planova.

Usred ovog emocionalnog vrtloga, savezi će biti testirani, stare rane ponovno otvorene, a budućnost svih uključenih postala je neizvjesnija nego ikada. Ono što je započelo kao putovanje u svrhu otkrivanja istine o njihovoj majci razvilo se u nešto mnogo dublje za Nou i Melek – istraživanje identiteta, obitelji i neočekivanih načina na koje su njihovi životi bili povezani s onima oko njih.

Glumci: Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine), Işıl Yücesoy (Nihayet), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *