Turskeserija.com

Turske Serija TV – Turke Serija Online

Lejla 5 epizoda Sa Prevodom

Lejla turke serija

Leyla” je uzbudljiva priča o mladoj ženi čiji je život slomljen u ranoj dobi i kako je njezina želja za osvetom vodi putem ispunjenim emocionalnim previranjima, složenim odnosima i neočekivanom snagom ljubavi. Rođena u jednostavnoj.

Ali punoj ljubavi U kućanstvu, Leyline rane godine bile su oblikovane dubokom vezom koju je dijelila s ocem Nakon što je u nježnoj dobi izgubila majku, njezin je otac postao njezin cijeli svijet, jedini izvor utjehe i stabilnosti u životu koji je već vidio svoje. Međutim, Leylin život poprima mračni i neočekivani preokret kad se njezin otac ponovno oženi.

Lejla sve epizode Ovdje »

Isprva se Leyla nada da će njezina nova maćeha Nur pomoći u obnovi obitelji koju je razorila smrt njezine majke. Ali ta se nada brzo pretvara u očaj. Nur, daleko od majčinske figure koju je Leyla trebala, otkriva da je hladna, manipulativna i okrutna. Umjesto da Leyli ponudi brigu i podršku za kojom je žudjela, Nur ju je promatrala kao neželjenu prepreku u novom životu s Leylinim ocem.

Napetost među njima postaje sve veća svakim danom, stvarajući nepodnošljivu atmosferu u kući. Leylin otac, zaslijepljen fasadom svoje nove supruge, ne vidi maltretiranje koje njegova kći trpi od strane Nura.

Stvari dolaze do prijelomne točke kada Leylin otac neočekivano umre. Pošto više nema nikoga da je zaštiti, Nur grabi priliku da se riješi mlade djevojke koju je oduvijek doživljavala kao teret.

Jedne kobne noći, Nur odveze Leylu u pusti dio grada i napusti je, ostavivši je usred smetlišta zatrpanog smećem. Sama i slomljena srca, Leyla je prisiljena brinuti se za sebe, boreći se sa surovom realnošću preživljavanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *